Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ Μαξίμου: Θα στηρίξετε τους χαμηλοσυνταξιούχους κ. Μητσοτάκη; Τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές...Με δελτίο Τύπου το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται στον Κ.Μητσοτάκη για την διαφαινόμενη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσει «παρών» για τη «13η σύνταξη», κατηγορώντας τον ότι «κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ».

Στη Βουλή είναι σε εξέλιξη συζήτηση σε υψηλούς τόνους πριν την ονομαστική ψηφοφορία για το μέτρο και, μετά και την πληροφορία ότι η ΝΔ θα επιλέξει το «παρών» ώστε να αποφύγει να υποστηρίξει την κυβέρνηση στην σύγκρουση με τους δανειστές,  το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης, για μια ακόμη φορά, δίνει τα διαπιστευτήριά του στους δανειστές. Ταυτίζεται πλήρως με το ΔΝΤ και τους ακραίους κύκλους που ζητούν σκληρά μέτρα για την κοινωνία. 

Η ερώτηση είναι μία και ξεκάθαρη: Θα επιλέξει να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους; Ας έχει, τουλάχιστον, το θάρρος της γνώμης του, και να μην να κρύβεται πίσω από το ΔΝΤ. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές...» καταλήγει το σχετικό κείμενο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου