20 Δεκεμβρίου 2016

Η οικονομία της Κρήτης στο προσκήνιο - Περιοδεία Τσίπρα συνοδεία υπουργικού κλιμακίου



Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί από το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με ομάδα υπουργών, για σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και πολίτες. Το απόγευμα είναι προγραμματισμένη ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Ο κ.Τσίπρας ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί το πρωί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντάκης» του Ηρακλείου.

Μαζί του βρίσκονται ο υπουργός Επικρατείας Χριστοφ.Βερναρδάκης, οι ομόλογοί του Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγ. Αποστόλου και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παν. Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλ. Χαρίτσης.

Καλύπτεται έτσι σε επίπεδο ηγεσίας υπουργείων μία σειρά κλάδων της οικονομίας, από τα αγροτοδιατροφικά θέματα ως τα έργα ΕΣΠΑ και τον τουρισμό, αλλά και θέματα στήριξης των νησιωτικών περιοχών.

Αρχικά ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου και στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφτεί το Πολύκεντρο Μοιρών όπου θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς και θα συζητήσει αγροτικά θέματα και προβλήματα της περιοχής. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Γέργερη, για αντίστοιχες επαφές.

Το απόγευμα, θα ακολουθήσει ομιλία στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου «Ατλαντίς», η οποία και θα μεταδοθεί από τον 105,5 Στο Κόκκινο και το stokokkino.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου