Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Πρόσκληση στην Πάρο για Άδωνι-Κουμουτσάκο και μετά... στη Συγγρού για παραίτηση!Πρόσκληση στην Πάρο για Άδωνι-Κουμουτσάκο και μετά... στη Συγγρού για παραίτηση!

«Οι Γκέμπελς της ΝΔ χρειάζονται μόνιμες διακοπές» σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου για τα... τιτιβίσματα των Άδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Κουμουτσάκου, σχετικά με την επίσκεψη Τσίπρα και κλιμακίου στην Πάρο, στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, καλώντας τους μάλιστα στο αεροπλάνο, προκειμένου αμέσως μετά να πάνε στη Συγγρού και να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

Το σχόλιο έρχεται μετά τις αναρτήσεις του αντιπροέδρου και του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας, όπου υποστήριζαν ότι η επίσκεψη του κλιμακίου, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, αφορά «54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν».

«Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου», τονίζεται στο σχετικό σημείωμα.

«Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπεία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean.  

Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδιας μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα», καταλήγει το κείμενο.

Τα... τιτιβίσματα των Άδωνι Γεωργιάδη και Γ.Κουμουτσάκου στο Twitter:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου