01 Αυγούστου 2016

Τα 9 «πακέτα» προσλήψεων που ανοίγουν στο Δημόσιο



Στην τελική ευθεία για το «άνοιγμά» τους βρίσκονται εννέα «πακέτα» προσλήψεων στο δημόσιο, τα οποία αναμένεται να προσφέρουν πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας, για μόνιμο και εποχικό προσωπικό μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το ΑΣΕΠ ετοιμάζει επτά προκηρύξεις για 2.339 θέσεις τακτικού προσωπικού ενώ προχωρούν και οι διαδικασίες για 1.830 εποχικούς και συμβασιούχους

Αναλυτικά οι θέσεις:

– 35 μόνιμοι τεχνικοί στην ΤτΕ

Η προκήρυξη αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

– 49 μόνιμοι ΠΕ διοικητικοί Οικονομικού στο υπουργείο Οικονομικών

Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα

– 450 αορίστου χρόνου σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Οι 300 μόνιμες θέσεις αφορούν την ΕΥΔΑΠ και οι 150 την ΕΥΑΘ. Η ανακοίνωση των διαγωνισμών θα γίνει προσεχώς.

– 996 μόνιμοι στις συγκοινωνίες

Πρόκειται για 495 νέους οδηγούς και 201 τεχνίτες στην ΟΣΥ και 130 οδηγούς και 170 τεχνίτες στη ΣΤΑΣΥ. Η έκδοση των προκηρύξεων αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα.

– 700 συμβασιούχοι στα Κέντρα Κοινότητας

Με ετήσιες συμβάσεις εργασίας θα στελεχωθούν τα 254 Κέντρα Κοινότητας μέσω ΑΣΕΠ. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ψυχολόγοι, πτυχιούχοι κοινωνικών επιστημών, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, διοικητικούς υπαλλήλους κ.α.

-29 μόνιμοι στη ΓΓΔΕ

Ειδικότητα ΠΕ Χημικών. Η προκήρυξη είναι έτοιμη προς έκδοση.

-780 μόνιμοι δικαστικοί υπάλληλοι

Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας για την κάλυψη άμεσων αναγκών των δικαστηρίων και των καταστημάτων κράτησης. Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν δικαστικούς επιμελητές, γραμματείς, πραγματογνώμονες αλλά και επιστήμονες Πληροφορικής. Οι θέσεις θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

– 330 εποχικοί σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού

Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έως 8 μήνες, σε εφορείες αρχαιοτήτων (αρχαιολόγοι, μηχανικοί, εργατοτεχνίτες κ.α.)

-800 εποχικοί σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτή την περίοδο οι προσλήψεις εποχικών. Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν οκτάμηνες, εντεκάμηνες και ετήσιες συμβάσεις εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου