14 Δεκεμβρίου 2016

Επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων



Την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι θα συναντηθεί με έξι δημάρχους, στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος οι δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Παύλου Μελά, Δέλτα και Χαλκηδόνας ενώ θα συναντηθεί και με τον περιφερειακό διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ανανιάδη.

Ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε τη λειτουργία του Γραφείου Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού με μια σύσκεψη εργασίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών φορέων, στις 26 Νοεμβρίου και τότε δεσμεύτηκε ότι θα επισκέπτεται πολύ συχνά την πόλη.

Σήμερα είναι η δεύτερη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη σε 18 ημέρες. Ο κ. Τσίπρας θα φτάσει στο Γραφείο της Θεσσαλονίκης το πρωί, θα εργαστεί από εκεί και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την έναρξη λειτουργίας το Γραφείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, οι οποίοι ασχολήθηκαν με θέματα της αρμοδιότητάς τους και συναντήθηκαν με την επικεφαλής Κατερίνα Νοτοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου