31 Αυγούστου 2016

Αλεξανδρούπολη: Στη Σαμοθράκη κατασχέθηκαν εκατόν ενενήντα δύο (192) δενδρύλλια κάνναβης


Eκατόν ενενήντα δύο (192) δενδρύλια κάνναβης εντόπισαν και κατέσχεσαν στην περιοχή «ΦΟΝΙΑΣ» στη Σαμοθράκη στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Α’ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ συνέλαβαν και τον 49χρονο δράστη.

Τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν χθες, στην ορεινή περιοχή »ΦΟΝΙΑΣ» ν. Σαμοθράκης, όπου εντόπισαν σε δύο (02) οργανωμένες και περίφρακτες με σύρμα φυτείες, εκτάσεως περίπου εκατό τετραγωνικών μέτρων (100m2) έκαστη, εκατόν ενενήντα δύο (192) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,80cm έως και 2,15m.

Επίσης, εντός πρόχειρου καταλύματος που διατηρούσε ο συλληφθείς, επιμελώς καλυμμένο με ξύλα και κλαδιά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (01) ζυγαριά ακριβείας, μία (01) σακούλα που περιείχε κλαδιά και φύλλα ακατέργαστης κάνναβης τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο αποξήρανσης, συνολικού μικτού βάρους εξακοσίων γραμμαρίων (600gr), καθώς και μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη εμποτισμένη με χασισέλαιο, συνολικού μικτού βάρους ενός γραμμαρίου και ενενήντα δεκάτων (1,90gr) .

Από την Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια, καθώς και τρεις (03) μηχανισμοί αυτόματου ποτίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου