30 Αυγούστου 2016

Ορεστιάδα: Επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης από την ΕΕΒΟΠ


Επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων για μικρές επιχειρήσεις θα υλοποιήσει η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Ορεστιάδας και περιφέρειας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Βορείου Έβρου.

Τα προγράμματα θα είναι διάρκειας 32 ωρών και τα αντικείμενα κατάρτισης θα είναι η εκμάθηση της τουρκικής και βουλγαρικής γλώσσας, η προσέγγιση και εξυπηρέτηση των πελατών και η διαχείριση παραπόνων των καταναλωτών, η διαχείριση συγκρούσεων στον χώρο εργασίας και η διαχείριση άγχους και θυμού στο εργασιακό περιβάλλον. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που απασχολούν έως 25 άτομα, για τους οποίους έχει καταβληθεί η εργοδοτική εισφορά έτους 2016. Οι καταρτιζόμενοι θα επιδοτούνται με 5 ευρώ για κάθε ώρα κατάρτισης, εφόσον ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Τα χρήματα θα τους καταβληθούν απευθείας από τον ΟΑΕΔ. 

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επαγγελματική Ένωση (25520 22763 ή site: www: eebop.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου