Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Ο. Γεροβασίλη: Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η στάση του ΠΑΣΟΚ στο σ/ν για την παιδεία«Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί «βρέξει- χιονίσει» αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας;»

Σοβαρά ερωτηματικά εγείρει η στάση του του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την Παιδεία αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την αποκάλυψη της ΟΙΕΛΕ, ζητώντας από την ηγεσία του κόμματος να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Ήταν θετικός ο τομέας παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης; Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί «βρέξει- χιονίσει» αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας;» αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις.

«Όλα αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε σε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία που θα ζητήσει η πλειοψηφία της Βουλής αμέσως μετά το δεκαπενταύγουστο. Και εκεί δε θα χωρούν μισόλογα» καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου