03 Αυγούστου 2016

Νέος κύκλος εσωκομματικής αντιπαράθεσης στη ΝΔ μετά την δίωξη Γεωργίου



Μετά την «εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην βγει επίσημη ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση της δίωξης του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου», που αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, άνοιξε ένας νέος κύκλος εσωκομματικής αντιπαράθεσης στη ΝΔ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί την τακτική του Αντώνη Σαμαρά, που «σφύριζε αδιάφορα» μόλις έβγαιναν στην δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑ», υπογράμμιζε σε άρθρο του την Τρίτη ο κ. Μιχελάκης, σημειώνοντας με νόημα «εκείνος όμως -θα μπορούσε να πει κάποιος- είχε σαν δικαιολογία, ότι συγκυβερνούσε με το ΠΑΣΟΚ και στην περίπτωση που έφερνε στην επιφάνεια το ζήτημα θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή, γι αυτό τον λόγο ξέχασε και την «μία και μόνη εξεταστική εξεταστική» που θα έκανε για το πώς η χώρα μπήκε στο μνημόνιο».

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γεγονός οτι επέλεξε να «θάψει» επικοινωνιακά την απόφαση - βόμβα του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου δείχνει ότι θέλει να πάρει διαζύγιο με κάθε τι που έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή. Και το δείχνει σε κάθε του κίνηση. Άλλωστε ο ίδιος σε όλες του τις ομιλίες έχει μιλήσει για τα σημαντικά λάθη που έγιναν εκείνη την περίοδο», κατέληγε ο κ. Μιχελάκης αναδεικνύοντας το κλίμα που επικρατεί στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Ο Ν. Κακλαμάνης μέσω Facebook σχολίασε: «Μετά το χαστούκι του Αρείου Πάγου στον περιβόητο κ. Γεωργίου, ήρθε η ώρα της μίας και μοναδικής Εξεταστικής Επιτροπής, αυτής για το πώς μπήκαμε τελικά στο μνημόνιο».

Ν. Παππάς: Με την παραπομπή Γεωργίου για την ΕΛΣΤΑΤ ανοίγει μια πληγή που πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος 

Με την παραπομπή του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου ανοίγει μια πληγή που πρέπει να διερευνήσουμε σε βάθος, τόνισε μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τον Απόστολο Λυκεσά ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ενώ τόνισε ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες προχωρά με βάση το χρονοδιάγραμμα. Ο υπουργός Επικρατείας εξαπέλυσε επίσης επίθεση και στις επιλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου