04 Αυγούστου 2016

Ο Δ. Κοντομηνάς καταθέτει σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή



Ο ιδιοκτήτης του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς έχει κληθεί να καταθέσει σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και πολιτικά Κόμματα. Στις 30 Αυγούστου, θα καταθέσει τελικά ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτης μετά την αποχώρηση του εκδότη από την επιτροπή την Τετάρτη.

 Ο εκδότης, ο οποίος δήλωσε αδυναμία ομιλίας, αποχώρησε από την επιτροπή, καταθέτοντας επιστολή με την οποίαν αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα δάνεια του ΔΟΛ για τα οποία είναι κατηγορούμενος, αλλά και για τα δάνεια του ΤΗΛΕΤΥΠΟΥ, εκτός αν απαντήσει εγγράφως με τη βοήθεια ειδικών.

Εν τω μεταξύ για «διαγωνισμό – παρωδία» για τις τηλεοπτικές άδειες, κάνουν λόγο 13 βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι κατέθεσαν σχετική ερώτηση στους συναρμόδιους υπουργούς.

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωσή της η ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, απαντά στους βουλευτές της ΝΔ ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται απρόσκοπτα και προσθέτει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια των γνωστών κύκλων με κύριο όχημα τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη ως προς τη νομιμότητα διεξαγωγής της δημοπρασίας για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου