05 Αυγούστου 2016

Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης των αναπληρωτών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση


Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά κατά την οποία οι αιτήσεις για αναπληρωτές έγιναν ηλεκτρονικά, σε μια προσπάθεια του υπουργείου να συντομεύσει τη διαδικασία και να ξεκινήσει η ερχόμενη σχολική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα κενά.

Αναρτήθηκαν χτες το βράδυ, στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2016-17. Έτσι, από αύριο έως και την Τρίτη 9 Αυγούστου, όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται, θα μπορούν να ασκήσουν ένσταση. Μετά την εξέταση των ενστάσεων θα ακολουθήσει η ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος ήταν η πρώτη χρονιά κατά την οποία οι αιτήσεις για αναπληρωτές έγιναν ηλεκτρονικά, σε μια προσπάθεια του υπουργείου να συντομεύσει τη διαδικασία και να ξεκινήσει η ερχόμενη σχολική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα κενά. Μένει βέβαια να προχωρήσει η διαδικασία και για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας. Είναι επίσης η πρώτη φορά που η διαδικασία επιλογής αναπληρωτών και ωρομισθίων γίνεται υπό την «ομπρέλα» του ΑΣΕΠ.

Προς το παρόν, στη διεύθυνση http://e-aitisi.sch.gr/ έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί που έχουν μόρια προϋπηρεσίας ή/και μόρια επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π., καθώς επίσης και οι προσωρινοί ενιαίοι πίνακες αναπληρωτών με μηδενική προϋπηρεσία, στους οποίους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί με μηδενική προϋπηρεσία και χωρίς μόρια επιτυχίας σε κάποιον από τους τελευταίους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου